Αυγούστου 29, 2009


Let's take a ride, say goodbye to the city
I can't feel it anymore
So get in the car, babe - you know that it's alright
Get in the car, babe - we're gonna see ourselves tonight
When we're on the outside - it feels so hard
There's never an easy way - there's nothing in this world
When we were on the outside we had something going on
Something beautiful, something that they can't spoil
But I don't see you now, I don't see you anymore I can't see you now, I can't see you anymore
I don't feel it anymore I don't know how it's doing anymore
I walk through it now
I slip through it now
Can you see me now?
Say I don't know how it's doing anymore
Take all the corners off me I slip through it now
Stop to call me dizzy I can't see you now
Tindersticks - Say Goodbye to the city

Αυγούστου 28, 2009

Αυγούστου 27, 2009

Η Βολή των Αντιπροσώπων







Im too pure for you or anyone else




http://www.youtube.com/watch?v=8orLwDgIIzk

Tekke of Hala Sultan Larnaca

VS

SHACOLAS


Nightmare lying here in the dark
Scared like my dreams made their mark
I wonder
Dreamer always alone
Lost in a part of myself
I can't find anymore
I wonder if it's gonna end tonight
Never Ending Nightmare
Punishing me for the things I do

Αυγούστου 26, 2009


As I walk through the valley of the shadow of death .
Me be treated like a punk, you know that's unheard of.












Qatάρες







Εξώστ οι Τούρκοι απο την Κύπρο




Εξώστ...ένα απο τα σημαντικότερα εργαλεία της Κυπριακής κουλτούρας. Ίσως πιο σημαντικό ακόμα και απο την Τατσιάν...Στην Τατσιά ο χορευτής στροβιλίζει στα δάχτυλά του ένα λεπτό κόσκινο φορτωμένο με ένα ή περισσότερα ποτήρια νερό, προσπαθώντας να μη χύσει σταγόνα. Ένας παραδοσιακός χορός που μέσα απο τον χρόνο ολοένα και σβήνει γιατί κάτω που το μαύρον καλσόν του βρακά έσιει τρίσιες και ανακατσιώ και γώ και το μωράκιν. Μόνο που το σκέφτουμε τούτο το ενδεχόμενο με τες τρίσιες ξενερώνω τόσον πολλά που εξίκον σου η παράδοση. Τζαι τα πυροτεχνήματα της Παπαρίζου κάμνουν με να γυρίζω ολάν τζαι να κατεβάζω ποτήρκα με vodka orange χωρίς να μου πέσουν.Σιγά το πράμαν... Τζαι όι μόνον έν χάνει το τραούδιν αλλά τζαι τα πυροτεχνήματα εν άμεσα συνδεδεμένα με το τι σκέφτουμε την ώραν που το μωράκιν πάει στο μπάρ να μου γεμώσει το ποτήριν....Άμαν το καλοσκεφτείς πελλέ μου τα πυροτεχνήματα φκάλουν τζαι καπνόν, κάμνουν τζαι τον θόρυβον του εξώστ..Όσον το μωράκιν κάμνει νίκελ γαλλικό και έντονο φωσφόρο τα νύσια του , πιστέυκω έντονα ότι κάποια στιγμήν ο κυπρέος θα βάλει τζαι καλσόν. Το απλόν του δέρματος για αρχήν αλλά 10 denier. Έξυπνη λύση εαν αισθητικός η μάμα η το μωράκι του έν ήβραν τζαιρόν να βράσουν το μέλιν τζαι τα κανιά του εγεμώσαν με μουτούες τζαι γυρισμένες τρίσιες. Τζαι μωράκια ξέρετε καλύτερα που ούλους ήνταλος ωραία τους γελάς ούλους με το καλσόν.Βreak On Throught to the εξώστ όμως γιατί ακόμα διατηρείτε εν έτη 2009... Τζαι ακούεις το καλύτερα όταν ο τροχός της μοτόρας η του SUZUKI GSXR (1998) Μαύρο, 1100cc με φίλτρα αγωνιστικά στροβιλίζει στην άσφαλτο αρκετά δευτερόλεπτα ώσπου να σε πούν αρτσάκιν και να σε ασιχτιρίσω τόσες φορές, όσες ακριβώς χρειάζουνται για να πίασουν οι κατάρες μου ώσπου μιαν ευλοημένην ημέραν να σου το χτάρουν με κλειδίν Yugo. Η δύναμη και η επιρροή του εξώστ στην Λευκωσιάτικην κοινωνίαν θεωρώ οτι εν τόσον έντονη που όπως ο δήμαρχος Λευκάρων έβαλεν το λευκαρίτικον κέντημα στην Unesco έτσι τζαι η Δήμαρχος Λευκωσίας θα πρέπει με έντονο ύφος να πατήσει πόδιν ούτως ώστε η διαδικασία στησίματος μοτόρας και αυτοκινήτου να σύρει λάσπην στους χάρτες του Leonardo Da Vinci που έκαμνεν μισσίμου πετούμενα το 1488 τζαι ακόμα οι Ιταλοί χουμίζουντε μας. Η Κύπρος έσιει πολλά δυνατά χαρτιά να σύρει μεστα μούτρα των ξένων. Που εν ούλον αρρώστειες τζαι κλέφτες παναγία μου...

Vaffanculo!


Ώσπου να καταλάβεις τι θα πεί να κάμνω τον νού μου recycle bin όποτε περπατώ τζαι θωρώ τα οχτρώματα που φυτρώνουν κάθε μέρα, τα ετοιμμόροπα σπίθκια ανεκτίμητης αξίας που λύουν στους 40 celsius τζαι 104 Fahrenheit,την Λήδρας aka Brixton να πουλά KFC τζαι την επιβολήν του πρέπει να πίνω καφέν τζαι νάχω visa για shopping για να έσιει ενδιαφέρον η ζωή μου μέστο κέντρο της χώρας.


Live the poetry you cannot write


Την πιό σημαντική μέρα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και των 20.000 φιλάθλων εκόψαν μου το ρεύμαν τζαι έφαα χτεσίνα μακαρούνια με ketcup..